Pattern en Product designer dat is Jurianne Matter. Met natuur als haar grootste inspiratiebron maakt ze de mooiste ontwerpen. ‘Ik zie besjes, mooie takken, de strepen in het landschap en gekke structuren in het mos. Alles is te vertalen naar een kleurpalet een vorm of een grafisch patroon.” Haar favoriete materiaal waar ze mee werkt is papier en textiel en dat zie je terug in haar collectie.  
Stuk voor stuk unieke items waar je je huis mee kan opvrolijken, aankleden of die zelfs een dierbaar stuk kunnen worden. Hoe fijn is het om iemand een engel cadeau te doen of een bootje weg te laten varen met jouw gedachte erop. De producten kan je ook om toveren tot een uitdeel traktatie of het aankleden van je tafel. Teveel mogelijkheden om op te noemen.

Alle JM papierproducten zijn geproduceerd in Nederland en helemaal eco-vriendelijk. Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt is een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. De zakjes waarin de producten zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en composteerbaar. MEER IDEEËN

 • Jurianne Matter - Twig Spring
  Jurianne Matter - Twig Spring

  Van slechts één setje Twig Spring leaves maak je in minder dan tien minuten een subtiele krans en ook nog een lange rank. Eenmaal geregen kun je losgaan met de mogelijkheden!

  € 9,50
 • Jurianne Matter - Angel XL
  Jurianne Matter - Angel XL

  Jurianne Matter is bekend om haar engelen. Nu ook verkrijgbaar de XL- Engel. In 4 verschillende kleurvarianten.

  € 9,00
 • Jurianne Matter - Blatt
  Jurianne Matter - Blatt

  Blatt zijn bloemen en blaadjes die je, met het bijgeleverde draad, eraan kan rijgen. Zo heb je een boeket papieren bloemen die prachtig in een vaas staan. Maar ook een enkele bloem staat prachtig.

  € 10,75
 • Jurianne Matter - Fridur - mini engelen
  Jurianne Matter - Fridur - mini engelen

  Naast de 'gewone' engelen van Jurianne Matter zijn er nu ook de vrolijke extra small engelen. De Fridur engelen zijn voor vele doeleinden te gebruiken.

  € 7,95
 • Jurianne Matter - Heim - Tiny Houses
  Jurianne Matter - Heim - Tiny Houses

  Heim is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: oud, urban, landelijk, knus en oud maar ook nieuw en modern. Zelf in elkaar te zetten met wat lijm. Maak een dorp of gebruik 1 huisje als decoratie.

  € 15,95
 • Jurianne Matter - Rejse - Varende lichtbootjes
  Jurianne Matter - Rejse - Varende lichtbootjes

  Jurianne Matter, Resje kan gebruikt worden als waardevolle geschenkjes tijdens de grote en kleine mijlpalen in het leven. Je kunt een wens/tekst langs de reling schrijven en je vouwt daarna het bootje en het kajuitje

  € 10,25
 • Jurianne Matter - Sun Pop Up poster
  Jurianne Matter - Sun Pop Up poster

  Een grote grafische zon waarvan je zelf de voorgestanste stralen open mag vouwen! De SUN pop-up poster is gedrukt met goud metallic inkt, op ambachtelijk 220 gr. Rives papier. Schitterend om in te lijsten.

  € 18,95
 • Jurianne Matter - Sturdy Ships en Sweet Fleet
  Jurianne Matter - Sturdy Ships en Sweet Fleet

  Sweet fleet en Sturdy Ships zijn sierlijke bootjes. Deze bootjes varen met je mee naar elke denkbare bestemming. Als huwelijksbootje, geboortebootje, verjaardags-schip en traktatieschuitje.

  € 8,95
 • Jurianne Matter - Twig
  Jurianne Matter - Twig

  Van slechts één setje Twig Spring leaves maak je in minder dan tien minuten een subtiele krans en ook nog een lange rank. Eenmaal geregen kun je losgaan met de mogelijkheden!

  € 9,50
© 2018 Het Appeltaartgevoel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel