• GRATIS VERZENDEN va € 75,00
 • UNIEK ASSORTIMENT
 • WINKEL & WEBSHOP

4.9

  Wierookstokjes in buis - DELINGR

  Wierookstokjes in buis - DELINGR

  €8,50

  Productomschrijving

  Deze natuurlijke handgemaakte jeneverbessen, sandelhout, nardus, wierook en wilde kruiden wierook is gewijd aan de Noorse god van de dageraad Dellingr. Wij geloven dat de magische geur van deze wierook en een eenvoudig meditatie/ bevestigingsritueel (de beschrijving ervan is opgenomen in de wierook) kunnen helpen om:

  • Voel je energieker en vrolijker;
  • Geeft energie en stimuleer het zenuwstelsel;
  • Verhelder de geest en thougts;
  • Krijg fysieke en spirituele krachten.

  In de Noordse mythologie was Dellingr een personificatie van de dageraad. Nótt (de godin van de nacht) en Dellingr hadden een zoon – Dagr. Ouders gaven Dagr een geschenk van twee paarden, waarvan de glanzende manen de hele aarde verlichten, en twee strijdwagens, die ze hoog in de lucht plaatsten, zodat Dagr de hele dag en de hele nacht over de hemelkoepel kon rijden.

  De magische geur van deze natuurlijke wierook is gebaseerd op oude gebruiken, tradities en het geloof dat elke plant of aroma zijn eigen magische doel heeft. Het is als een heksenrecept, waarbij elke plant en zijn aroma een zeer belangrijke aromatherapische en magische functie hebben.

  Wierook:
  De plant is vernoemd naar het Franse woord "franc", wat "luxueus" betekent. Wierook wordt al lang gebruikt voor het produceren van wierook. Wierook (Boswellia) wierook was een van de geschenken van de Drie Koningen aan baby Jezus. In het oude Griekenland werd wierookhars verbrand op altaren en in tempels, omdat het de ademhaling vertraagt en verdiept, wat helpt om te kalmeren en onder te dompelen in gebed en meditatie. De geur van wierook kalmeert en kalmeert, het wordt zelfs vandaag de dag nog gebruikt tijdens meditaties.

  Jeneverbes:
  Sinds de oudheid wordt jeneverbes gebruikt om boze geesten te beschermen en af te weren. De energie van de brandende plant helpt bij het ontwikkelen van de consistentie en het doorzettingsvermogen van de persoonlijkheid, het vermogen om leugens te onderscheiden en ze gemakkelijk te bestrijden. Het beschermt de aura vorm agressie, helpt om snel een goede weg te vinden uit elke moeilijke situatie. Het helpt ook om zelfgeprojecteerde destructieve irritatie te voorkomen, de verdiende autoriteit te verwerven en kwaliteiten te ontwikkelen zoals nobelheid, gratie, enz. Dit aroma heeft verjongende eigenschappen.

  Sandelhout:
  het aroma harmoniseert en kalmeert, helpt stress en onrust te verminderen, is een perfecte stemmingsbooster voor mensen die lijden aan depressie, angsten en dagelijkse problemen, helpt in gevallen van zenuwinzinking of angst. Oosterse culturen geloven dat dit aroma bijzonder aantrekkelijk is voor verschillende goden, dus sandelhout wierook wordt vaak gebruikt tijdens meditatie, sandelhout wordt gebruikt om tempels en sculpturen van goden en profeten te bouwen.

  Nards:
  de geur van nards wordt verondersteld te helpen bij het bestrijden van depressie, vooral wanneer het wordt veroorzaakt door het lage zelfbeeld van een persoon. Aan een zelfhaat geven nardus de juiste zelfperceptie, integriteit en vriendelijkheid terug. Duizenden jaren lang werden de waardevolle ingewanden door karavanen via zijderoutes van Nepal, Himalaya naar Egypte gebracht. Egyptologen vonden het in Cleopatra's zalfpotten, het werd verheerlijkt in Salomo's "Hooglied", beschreven in evangeliën van Johannes, Matteüs en Marcus. De evangelisten vertellen een verhaal van een onbekende vrouw die jezus' haar zalft met dure nardusolie uit een albasten pot voor het Laatste Avondmaal. Zo belangrijk en waardevol is het aroma van ingewanden. Het verjongt en activeert de energiecentra van het lichaam.

  Magisch recept van onze wierook           
  Wanneer we onze natuurlijke wierook maken, gebruiken we geen houtskool, onnatuurlijke lijm, geuroliën of andere extra materialen (bijv. Houten stokjes). Onze wierook is uitsluitend gemaakt van natuurlijke planten, die zijn versterkt met een speciaal natuurlijk bindmiddel gemaakt van guargom.

  Wierook branden           
  Onze wierook heeft geen houten stokje, dus we raden aan om een klein potje te vullen met een onbrandbaar materiaal (zoals zout of zand) dat je in het wierookstokje kunt doen, en wanneer het brandt, maak je gemakkelijk je wierookhouder schoon die je zelf hebt gemaakt.

  Brandtijd            
  Pakket bevat 5 stokjes. Elke stick brandt ca. 30 – 40 minuten. De verbrandingsduur kan verschillen afhankelijk van temperatuur, vochtigheid en veranderingen in de atmosfeer. Voor een middelgrote kamer raden we u aan een derde deel van één stok te verbranden.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »