• FYSIEKE WINKEL
  • UNIEK ASSORTIMENT
  • WEBSHOP

4.9

    Vloerlamp Annapurna wit  bamboe

    Good&Mojo Vloerlamp Annapurna wit bamboe

    €419,00

    Productomschrijving

    Annapurna vloerlamp wit bamboe

    Good and Mojo vloerlamp Annapurna is gemaakt van bamboe en heeft een handgemaakte eco-linnen kap. Door het prechtige geweven patroon geeft deze kap veel sfeer. Er zijn 8 verschillende kleuren kappen. Kies een lampenkap altijd als de lichtbron uit is. Deze kleur is meer bepalend voor het interieur dan uit. Ook de kleur lichtbron die je toepast maakt veel verschil. Wij verkopen diverse soorten LED lampen. Wij helpen u er graag bij.

    Mocht u een rustige eenheid willen creeren er zijn ook bijpassende tafellampen. Om het speelser te maken neem bijvoorbeeld dezelfde voet en een andere kleur kap, of juist andersom.

    In deze serie zijn er namelijk ook de Everest en Kilimanjaro vloerlamp. Het verschil zijn het aantal poten. Je hebt 3, 4 of 5 poten. Ook deze vloerlampen zijn er in een tafelmodel. Leuk om de hele serie met elkaar te mix&matchen.

    Good and Mojo

    Good and Mojo is het nieuwe verlichtingsconcept van het merk It's About Romi dat zich met haar lampen volledig richt op duurzaamheid en het helpen van mensen. Alle lampen van Good & Mojo worden geproduceerd met duurzame materialen. Denk hierbij aan materialen als: kurk, bamboe, houtsnippers, papierpulp, kraftpapier en eco linnen.

    Van elke verkochte Good & Mojo lamp wordt er een deel van de opbrengst aan de WakaWaka Foundation gedoneerd. Je koopt dus niet alleen een bijzondere lamp, maar steunt daarbij ook het goede doel. De boodschap die hierbij wordt uitgedragen is 'buy light, give light'.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »